Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

FANZONE

Lees meer..


FANBLOGS


Zoals je ziet, kun je alleen een bericht achterlaten in het gastenboek als je ingelogd bent. Om in te kunnen loggen moet je eerst geregistreerd staan.

Registreren is gratis en zo gebeurd. Hierna kun je, naast het plaatsen van berichten in het gastenboek, ook reageren op nieuwsberichten en polls.
Verder ontvang je altijd als eerste nieuwtjes, acties en aanbiedingen en zullen er regelmatig prijsvragen zijn exclusief voor de fans die zich hebben geregistreerd.

Klik hier om jezelf te registreren

21288 FANBLOGS

Gastenboek
Door: Brandi Hunt op 05 October 2016
My dutch needs improvements this is a song I'm working on I wanted to share. You changed my life Nick in a chance encounter. I'm humble for the words you spoke to me.
Door: Brandi Hunt op 05 October 2016

Ik heb geprobeerd mijn best gaf nooit op. Dat was tot nu toe alleen op enig idee van een ons. Ik had mijn hart gebroken verbrijzelde en vertrokken in een miljoen stuks. Ik weet dat ik van je hou je altijd remeber. Wat een gekke wereld waarin we leven is niet het. je clam nog je gelukkig getrouwd en in de liefde je nog steeds naar mijn bed voor het comfort en de huid op de huid. Dus vertel me wat heb je echt met haar? Ik wil het weten. hoe je dat het leven kan leven? Ik weet dat je van je kinderen gevaarlijk is dat de reden dat je blijven? Ik heb je nodig om te verblijven Ik kan dit niet meer te doen. Mijn hart is afgesloten voor u en in de tijd van de pijn zal verdwijnen. Tenminste dat is wat ik heb gezegd.
Door: op 03 October 2016
Hoi Nick en Simon,

Afgelopen 19 mei heb ik jullie voor het laatst gezien in boekhandel Waanders in Zwolle bij de signeersessie van het boek '10 jaar Nick en Simon'. Wat was dat geweldig zeg! Ik praat er nog steeds elke dag over. Maar ik wil even zeggen dat ik sinds die dag 2 hele lieve mensen erbij heb ontmoet. Marit en Elvira, ook hele grote fans van jullie net als ik die ook die dag aanwezig waren daar in Zwolle. Sinds die dag zijn wij met elkaar in contact gekomen. En nu zijn we beste vriendinnen! Dit wil ik even zeggen dat ik zo ongelofelijk dankbaar ben dat ik deze 2 meiden heb ontmoet! Als er geen 'Nick en Simon' was geweest had ik deze meiden nooit ontmoet... 16 december komen wij naar jullie jubileum concert in Ahoy. We hebben er suuuuuperrrr veel zin in en tellen de dagen al af!:):):) Deze vriendschappen gebeuren plotseling in het leven, en jullie weten dit niet eens.... Maar ik ben zo dankbaar dat deze meiden m'n beste vriendinnen zijn! Elke keer als we afspreken hebben we het over jullie en kijken we jullie programma's enzovoort. We vinden jullie zo geweldig! En bewonderen jullie hoe jullie zijn♥♥ Dat gevoel wat ik bij jullie optredens heb , dat heb ik bij geen één andere artiest. Jullie geven mij in moeilijke tijden (ook) zoveel moed en kracht met jullie nummers. Elke dag staat jullie muziek wel op, en zo kom ik helemaal happy de dag door. Ik heb jullie nu 9 keer ontmoet en 16 december 10 jaar Nick en Simon concert wordt de 10e keer haha. Marit, Elvira en

 

PLAATS EEN EIGEN FANBLOG

om berichten te plaatsen


FOTO'S VAN FANS

Meest recente bijdrage:

Met mijn held op de foto!

01 December 2016 door Fenne Cox
Er zijn nog geen reacties

 

REAGEER ALS EERSTE OP DEZE FANFOTO

om berichten te plaatsenBeste hug ever❤️
Wazige foto, maar mooie
Herinneringen
Mijn droom is uitgekomen!! Met
Na afloop van herinneringen in
Wat zijn jullie geweldig!! (Almelo)
Nick en Simon onwijs bedankt voor
suzanne groen
Het was weer geweldig!! Toppers!!
Eindelijk gelukt!

Laat hier je eigen foto met Nick en Simon achter

 

Je dient in te loggen om foto's te kunnen uploaden.
TWITTER & FACEBOOK