Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

FANZONE

Lees meer..


FANBLOGS


Zoals je ziet, kun je alleen een bericht achterlaten in het gastenboek als je ingelogd bent. Om in te kunnen loggen moet je eerst geregistreerd staan.

Registreren is gratis en zo gebeurd. Hierna kun je, naast het plaatsen van berichten in het gastenboek, ook reageren op nieuwsberichten en polls.
Verder ontvang je altijd als eerste nieuwtjes, acties en aanbiedingen en zullen er regelmatig prijsvragen zijn exclusief voor de fans die zich hebben geregistreerd.

Klik hier om jezelf te registreren

21290 FANBLOGS

Door: Janet van der Weide op 23 October 2016
Hallo Nick en Simon, al jaren gaan wij naar de Margrietwinterfair en altijd op de dag dat jullie optreden. Echt het hoogtepunt van een mooie dag. Wat jammer dat jullie er dit jaar niet bij zijn. Een hele teleurstelling voor ons , maar denk ook voor vele andere. Heb het idee dat jullie steeds minder optredens doen en meer tv gericht zijn,. Ook gingen wij altijd naar jullie optreden in het Afas Theater in Scheveningen ten bate van KWF kankerbestrijding maar ook daar waren jullie niet helaas. Hoop toch dat jullie dit soort optredens weer gaan doen, zodat we weer kunnen genieten van jullie muziek!
Groeten van Janet
Gastenboek
Door: Brandi Hunt op 05 October 2016
My dutch needs improvements this is a song I'm working on I wanted to share. You changed my life Nick in a chance encounter. I'm humble for the words you spoke to me.
Door: Brandi Hunt op 05 October 2016

Ik heb geprobeerd mijn best gaf nooit op. Dat was tot nu toe alleen op enig idee van een ons. Ik had mijn hart gebroken verbrijzelde en vertrokken in een miljoen stuks. Ik weet dat ik van je hou je altijd remeber. Wat een gekke wereld waarin we leven is niet het. je clam nog je gelukkig getrouwd en in de liefde je nog steeds naar mijn bed voor het comfort en de huid op de huid. Dus vertel me wat heb je echt met haar? Ik wil het weten. hoe je dat het leven kan leven? Ik weet dat je van je kinderen gevaarlijk is dat de reden dat je blijven? Ik heb je nodig om te verblijven Ik kan dit niet meer te doen. Mijn hart is afgesloten voor u en in de tijd van de pijn zal verdwijnen. Tenminste dat is wat ik heb gezegd.

 

PLAATS EEN EIGEN FANBLOG

om berichten te plaatsen


FOTO'S VAN FANS

Meest recente bijdrage:

Nick en Simon in Utopia,ik(rood haar) in gesprek met Nick

16 October 2015 door angela
Er zijn nog geen reacties

 

REAGEER ALS EERSTE OP DEZE FANFOTO

om berichten te plaatsenBeste hug ever❤️
Wazige foto, maar mooie
Herinneringen
Mijn droom is uitgekomen!! Met
Na afloop van herinneringen in
Wat zijn jullie geweldig!! (Almelo)
Nick en Simon onwijs bedankt voor
suzanne groen
Het was weer geweldig!! Toppers!!
Eindelijk gelukt!

Laat hier je eigen foto met Nick en Simon achter

 

Je dient in te loggen om foto's te kunnen uploaden.
TWITTER & FACEBOOK