Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x

FANZONE

Lees meer..


FANBLOGS


Zoals je ziet, kun je alleen een bericht achterlaten in het gastenboek als je ingelogd bent. Om in te kunnen loggen moet je eerst geregistreerd staan.

Registreren is gratis en zo gebeurd. Hierna kun je, naast het plaatsen van berichten in het gastenboek, ook reageren op nieuwsberichten en polls.
Verder ontvang je altijd als eerste nieuwtjes, acties en aanbiedingen en zullen er regelmatig prijsvragen zijn exclusief voor de fans die zich hebben geregistreerd.

Klik hier om jezelf te registreren

21288 FANBLOGS

Gastenboek
Door: Susan linden op 19 February 2012
Beste Nick en Simon,

ik ben een moeder van 4 kinderen en luister graag naar jullie muziek. Ik ga momenteel door een hele moeilijke periode, maar jullie liedjes helpen me hierbij. Ik wacht met smart dan ook op jullie nieuwe album. Ik begreep dat die in het najaar uitkomt? Ga zo door heren en ik zie jullie 16 maart in Volendam. Ik hoop dat jullie dan mijn nummer Herwinnen zingen.

Liefs,

Susan

ps: weten jullie nog een goede eettent in Volendam? Vast wel!!
Gastenboek
Door: Karin Grootelaar op 18 February 2012
Hallo Mannen,

Ben ik even weer...Ik heb nog veel goed te maken, want zoveel schrijf ik niet in jullie gastenboek. Maar na mijn vorige berichtje van vandaag, heb ik weer alle tijd voor jullie!
Nick tegen Simon was weer grandioos vanavond! Ik ben blij dat ook jij een keer gewonnen hebt Simon! Ik verheug me nu al op volgende week. Ik zag toevallig dat het de uitzending gaat worden met Nick en Gerard Joling en Simon en Chantal Janzen. Deze uitzending heb ik bijgewoond. Ik dacht dat het op volgorde uitgezonden werd, maar dat blijkt niet zo te zijn. Ik ben heel benieuwd of ik mezelf voorbij zie komen. We shall see!

Groeten Karin
Gastenboek
Door: Anouk Pijman op 18 February 2012
Nick Tegen Simon was weer leuk. Ben blij dat Simon ook een keer heeft gewonnen, want Nick heeft al twee keer gewonnen. Dus Simon, gefeliciteerd met de overwinning! We zien volgende week wel of het 3-1 of 2-2 wordt.grin

 

PLAATS EEN EIGEN FANBLOG

om berichten te plaatsen


FOTO'S VAN FANS

Meest recente bijdrage:

Nick en simon op Snapchat

26 July 2017 door antrinie van den bossche
Er zijn nog geen reacties

 

REAGEER ALS EERSTE OP DEZE FANFOTO

om berichten te plaatsenPremière ‘Gek van
Mijn grote helden!
Lekkere warme knuffel van Simon!
Geweldige avond
Nick en simon op Snapchat
hoi nick en simon wil jullie een
Met geweldige zangers op de foto
Met mijn held op de foto!
Kan ik hem persoonlijk
ik en simon

Laat hier je eigen foto met Nick en Simon achter

 

Je dient in te loggen om foto's te kunnen uploaden.
TWITTER & FACEBOOK