Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Lees meer..
‘Geluksmoment’!
21 June 2013

 

Vandaag op vrijdag 21 juni is de vijfde single van het album ‘Sterker’ uitgekomen! Bestel de single 'Geluksmoment' hier: 

Muziekkopen.nl, Singlecd.nlBol.com en Muziekkopen.nl.

 

 

 

Geluksmoment is zowel fysiek als digitaal in release gegaan. Behalve Geluksmoment staan er nog twee bonustracks op de single: Wat een Nag (uit Die Suid-Afrikaanse Droom) en de cover Bridge over Troubled Water (origineel Simon & Garfunkel), die Nick & Simon ten gehore brachten op 5 mei voor de nieuwe Koning en Koningin.

 

'Wat een Nag' is de Zuid-Afrikaanse bewerking het nummer 'Wat een Nacht' (van het album Fier). Tijdens hun reis in Zuid-Afrika kwamen Nick & Simon in contact met de Zuid-Afrikaanse producer Schalk Joubert. Samen met hem en de Zuid-Afrikaanse zangeres Simangele Mashazi (Sima) namen zij 'Wat een Nag' op. Het liedje is recent als single uitgebracht in Zuid-Afrika door platenmaatschappij David Gresham Record Company. Bekijk de clip van Wat een Nag op YouTube.


GELUKSMOMENT
Nog meer leuk nieuws rondom ‘Geluksmoment’: Nick & Simon gaan de leukste geluksmomenten verzamelen in een boekje!
Het boekje 'Geluksmomenten' zal bestaan uit de mooiste en leukste geluksmomenten van... jullie, de fans van Nick & Simon! Deze verzameling wordt ook nog eens aangevuld met 50 geluksmomenten van Bekende Nederlanders.

 

Binnenkort meer nieuws over hoe jij kunt zorgen dat jouw ultieme geluksmoment een plekje krijgt in het boekje “Geluksmomenten”!Tags: Geen tags


4 REACTIES

'Geluksmoment'!
Door: Karin Grootelaar op 29 June 2013
De nieuwe clip van geluksmoment! Ik heb hem gezien en ja hoor ik sta erin! Wauw!
'Geluksmoment'!
Door: Hellen v. Buuren op 21 June 2013
Lieve Nick en Simon,

Ik had de single gisteren al in de brievenbus. Dat was echt een geluksmoment, na een dag hard werken! Het nummer 'Geluksmoment' was na honderden keren 'Sterker' luisteren natuurlijk geen verrassing meer, maar de extra's waren dat wel!

'Wat een Nag' bleek een stukje langer te zijn dan de versie die we kennen van het flimpje. Ik vroeg me al af of er nog wat met dat stukje gedaan was, waar Schalk Joubert zegt dat jullie moeten proberen 'a little less white' te zijn wink

En 'Bridge over troubled water' is een mooie ingetogen versie geworden. Met de marinierskapel erbij was magistraal, maar aangezien ik vooral een liefhebber ben van jullie stemmen, heeft de rustige begeleiding mijn voorkeur. Vooral het tweestemmige stuk komt zo veel beter tot zijn recht.

Leuk gedaan ook met jullie gezichten op het schijfje zelf.

Kortom: ik ben blij! smile

Oh ja, ben nog steeds erg nieuwsgierig naar hoe de single 'Wat een Nag' het in Zuid-Afrika doet!
'Geluksmoment'!
Door: Karin Grootelaar op 21 June 2013
Goh wat leuk om mijn geluksmoment(en) op te laten nemen in het boekje! Ik zie heel graag hoe je dat doet! Komt dat ook nog in het Guiness book of records?
'Geluksmoment'!
Door: Karin Grootelaar op 21 June 2013
Ja, en de clip! Ik ben daar ook zo nieuwsgierig naar. Iedere keer kijk ik wel op you tube. Ik ben zo nieuwsgierig!

 

PLAATS EEN REACTIE

om berichten te plaatsen