Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie. Sluiten x
Lees meer..
Die Suid-Afrikaanse Droom
29 April 2013

 

Na hun succesvolle avontuur in The American Dream, reizen Nick & Simon dit keer af naar Zuid-Afrika. In dit prachtige land gaan Nick & Simon op muzikale ontdekkingsreis. De muzikanten proberen zoveel mogelijk te leren van de Zuid-Afrikaanse muziekcultuur en laten dit land daarnaast kennismaken met hun eigen muziek.

 

“We krijgen nog wekelijks reacties op de eerste serie, The American Dream. Dat was voor ons ook zo'n onvoorstelbaar avontuur, dat het nog altijd naar meer smaakt. Aangezien de Zuid-Afrikaanse taal veel op de Nederlandse lijkt, zijn we heel benieuwd in hoeverre onze muziek in de smaak valt in dit prachtige land", aldus Nick & Simon die hun reis beginnen in Kaapstad.  

Waar dit avontuur hen verder brengt, laten zij geheel aan het toeval over. Net zoals in Amerika reist Kees Tol mee met het duo in de rol van ‘manager’. Hij probeert zoveel mogelijk contacten te leggen in de Zuid-Afrikaanse muziekindustrie en op die manier collega muzikanten en andere interessante mensen te ontmoeten. Natuurlijk proberen de Volendammers zelf zoveel mogelijk muziek te maken. Maar ze laten Zuid-Afrika ook gewoon over zich heen komen: de andere (muziek)cultuur, de mensen en het prachtige landschap.

Kortom; Wat gaat Zuid-Afrika de heren brengen tijdens dit muzikale avontuur? 


 

Die Suid-Afrikaanse Droom is vanaf woensdag 8 mei, zes weken lang te zien op Nederland 3!Wil je alvast wat foto's van de opnames bekijken? Ga dan naar de programmapagina!

 Tags: Geen tags


3 REACTIES

Die Suid-Afrikaanse Droom
Door: Hellen v. Buuren op 04 May 2013
Ha Nick en Simon, ik verheug me enorm op Die Suid-Afrikaanse Droom. Ik heb vorige maand de CD van Paul Simon gekocht, om alvast een beetje in de stemming te komen. Ik had al zo'n vermoeden dat die als kapstok zou dienen. Ik ben vooral benieuwd naar jullie muzikale avonturen, maar ik ga de andere belevenissen vast ook weer heel leuk vinden.
Die Suid-Afrikaanse Droom
Door: Diane Gielen op 03 May 2013
Hopelijk komt het ook uit op DVD wink
Die Suid-Afrikaanse Droom
Door: Karin Grootelaar op 30 April 2013
Gezellig weer kijken naar Nick en Simon 6 weken lang! Dat moet te doen zijn, maar helaas zou ik het terug moeten kijken. Op de woensdag heb ik andere bezigheden! Komt vast wel goed! Terugkijken ga ik doen als dat mogelijk is!

 

PLAATS EEN REACTIE

om berichten te plaatsen