Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
20 April 2019 | Amsterdam | CONCERT

Nick & Simon in Ziggo Dome


Nick & Simon staan op zaterdag 20 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam.  Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden: dorpskroegen, feesttenten, discotheken maar ook vrijwel alle..
Lees verder

Lees meer..
21 April 2019 | Amsterdam | CONCERT

NICK & SIMON IN ZIGGO DOME


Nick & Simon staan op zaterdag 20 april en zondag 21 april 2019 in de Ziggo Dome in Amsterdam.    ZONDAG 21 APRIL IS UITVERKOCHT!  Er is vrijwel geen plek waar Nick & Simon de afgelopen twaalf jaar niet hebben opgetreden:..
Lees verder

Lees meer..
25 May 2019 | Berg en Terblijt | OPTREDEN

Pop on Top Festival


Pop on Top is ontstaan vanuit een streven om Valkenburg aan de Geul op de kaart te zetten met een gezellig én goed festival. Pop on Top staat voor een ongedwongen sfeer en vermaak voor alle leeftijden. De locatie, bovenaan de..
Lees verder

AGENDA

SOORT STAD EVENT DATUM TICKETS AANWEZIG
CONCERT Amsterdam Nick & Simon in Ziggo Dome 20 April 2019 KOOP
CONCERT Amsterdam NICK & SIMON IN ZIGGO DOME 21 April 2019 KOOP
OPTREDEN Berg en Pop on Top Festival 25 May 2019 KOOP

NIEUWS

Lees meer..
Mum Van Tijd: mini-docu
08 October 2018
De gloednieuwe single “Mum Van Tijd” is in release gegaan, een nummer met een bijzondere ontstaansgeschiedenis: het werd grotendeels geschreven tijdens een sessie in Papendal. In deze Lees meer..