Lees meer..
16 November 2019 | Kampen | CONCERT

Live show met band - Music Club Kampen


Nederlands meest populaire zangduo, Nick en Simon, komt zaterdag 16 november 2019 naar Music Club Kampen. De Volendammers stonden in 2014 en 2015 ook al in een uitverkochte Music Club. Afgelopen maand bracht het duo hun nieuwe singel ‘Hier en Nu’ uit. Het jaar 2019 staat voor Nick en Simon grotendeels in het kader van liveoptredens.
 

Tijdens hun show komen alle bekende hits natuurlijk ook voorbij. Met hun goed in het gehoor liggende, tweestemmige poprock, begonnen ze dertien jaar geleden in kroegen, feesttenten en discotheken, maar inmiddels kunnen ze daar vijf keer Gelredome, dertien keer Ahoy en twee keer Ziggo Dome aan toevoegen. Na elf shows bij Vrienden van Amstel Live, twee eigen shows in de Ziggo Dome en diverse optredens op de verschillende festivals komen Nick & Simon eind dit jaar naar Music Club Kampen. De Volendamse zangers kijken er naar uit om 16 november met hun fans een onvergetelijke avond te beleven in Music Club Kampen. Deze avond mogen minderjarigen mee onder begeleiding van volwassenen.
 

Let op: reguliere tickets zijn staanplaatsen.
 

VIP-tickets 
Uniek binnen de Music Club is het VIP-balkon, geplaatst op de bovenste ring van het pand met goed zicht op het podium. De VIP-ruimte is een ruim balkon waar gasten op exclusieve wijze kunnen genieten van een avondje Music Club. Een VIP-ticket verschaft je toegang tot het VIP-balkon en is inclusief garderobe en luxe hapjes. Eenmaal op het VIP-balkon krijg je een eigen tafel toegewezen, waar je de gehele avond gebruik kunt maken van lopende bediening. Het VIP-balkon heeft uitstekend zicht op het podium (niet vanaf je tafel!) en laat je op een wel heel speciale manier genieten van het concert.

 

De pendelbus 
De gratis pendelbus rijdt vanaf 20.45 uur tussen het Meeuwenplein in Kampen en de Music Club.
Kom je zelf met de auto, dan kun je gewoon bij ons aan de Flevoweg parkeren.
 

Complete avond uit met diner 
Combineer het concertbezoek met een diner in buffetvorm voorafgaand door een hapje te gaan eten. Zo’n 1,5 uur voorafgaand aan het concert wordt er een buffet geserveerd.

 

Koop hier de tickets!