Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
100% NL TV in teken van 10 jaar Nick & Simon
13 October 2016

Morgen 14 oktober staat 100% NL TV in het teken van het 10 jarige jubileum van Nick & Simon. Daarom kun je de hele dag kijken naar het bijzondere concert in Paradiso dat zij vorig jaar gaven. 

 

Sinds 2006 zijn Nick & Simon niet uit de muziekindustrie weg te denken. Dat vieren de mannen aan het einde van het jaar met concerten op 16, 17 & 18 december in Ahoy Rotterdam. Maar ook bij 100% NL TV staan we stil bij 10 jaar Nick & Simon. Vorig jaar vierden Nick & Simon al een bijzonder feestje met een selecte groep fans in poptempel Paradiso. De aanleiding hiervoor was het verschijnen van hun gloednieuwe album "Open". 100% NL TV zendt de hele dag fragmenten van dit concert uit.

 

Ook op het radiostation 100% NL wordt aandacht gegeven aan het Volendamse duo. Vrijdagavond tussen 19:00 en 20:00 uur interviewt Lex Gaarthuis Nick & Simon en blikt met hen terug op 10 jaar Nick & Simon.

 

Heb jij de nieuwe single HARTENSTRIJD ft. Laura Beekman al gedownload op iTunes
 

Bijna alle concerten van 10 Jaar Nick & Simon in Ahoy zijn uitverkocht, maar er zijn hier nog kaarten verkrijgbaar voor vrijdag 16 december. Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE