Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
28 december 2007
28 December 2007

WAT EEN JAAR!!
Aan de ene kant was het jaar een uitputtingsslag, maar doordat ik zoveel energie kreeg van hetgeen er gebeurde heb ik ’t toch altijd goed vol kunnen houden. We hebben ongeveer net zoveel meegemaakt als andere mensen in 10 jaar meemaken. Eigenlijk was het een aaneenschakeling van leuke dingen. Om deze redenen was het dan ook een jaar wat ik zo weer zou overdoen.

Ik hoop dat jullie allemaal een leuke kerst hebben gehad. Die van mij was in ieder geval top! 1e kerstdag in Volendam opgetreden. Omdat het publiek in Volendam natuurlijk verwend is wat muzikale acts betreft is het altijd afwachten wat hun kritische oordeel zal zijn, maar het dak ging eraf! Ook 2e kerstdag was ik na overdag met Kirsten te hebben doorgebracht ’s avonds weer op de oude vertrouwde dijk te vinden.

Even wat cijfers: we hebben behalve 430 verschillende plaatsen, ook bijvoorbeeld 7 verschillende landen bezocht dit jaar. 3 toptienhits gescoord, waarvan een #2 en een #1 hit. In totaal meer dan 100.000 albums verkocht dit jaar, en voor ruim 750.000 mensen opgetreden. En ruim 100.000 km afgelegd, toch 2,5 keer de aarde rondgereden..

Gelukkig is er in januari wat rust ingebouwd. Deze tijd zal ik met name gebruiken om met Kirsten huizen in Volendam te bezichtigen. We hebben nu al anderhalf jaar samenwoonplannen, maar omdat elke Volendammer in Volendam wonen, is het aanbod gering en huurwoningen zijn er vrijwel niet. Ik ben hoe dan ook écht van plan om in 2008 deze stap te maken.
Omdat haar ouders op vakantie zijn kunnen we nu “proef”samenwonen, en dat gaat heel goed! Zij heeft al gestofzuigd, de douche schoongemaakt, opgeruimd, al 3x heerlijk gekookt, de tafel gedekt en weer afgeruimd, boodschappen gehaald, de ramen gezeemd en ik heb het bed opgemaakt en de konijnen gevoerd!! Oh trouwens, dat bed moet ik nog doen..

In februari zal het jaar weer op gang komen, hoewel daar ook een vakantie staat gepland. In maart kunnen jullie weer een verrassing van ons verwachten... En in mei zal onze theatertour beginnen, waar we overigens heel erg naar uitkijken. Gedurende de rest jaar zullen we weer vaak optreden, maar we zijn wel van plan om er in plaats van 430 nu 330 te doen. Puur om gezondheidsredenen, haha. Als het goed is zijn we dan nóg de meest geboekte act van het jaar, maar dat moeten we natuurlijk afwachten.

Het publiek bij optredens wordt steeds groter, maar ook steeds leuker en enthousiaster! (En knapper..) Ik hoop dat jullie onze optredens in 2008 weer net zo massaal zullen bezoeken!
Bedankt voor alle kaarten, applaus, spandoeken, knuffels, bloemen, mails, berichtjes op het gastenboek, het bezoeken van optredens, het kopen van onze cd’s en singles, het kijken naar onze soap, brieven, cadeaus en steun! ALVAST EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!!! EN FIJNE KERSTVAKANTIE!!!

Gr, Nick.

 Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE