Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
Alles overwinnen
14 August 2012

“Alles Overwinnen” is binnengekomen op nr. 1 in de singlelijst! En dat allemaal dankzij jullie! De cd-single ligt pas vandaag in de winkels, dus deze nummer 1 is volledig te danken aan digitale downloads. Het is de negende nr. 1 hit voor de mannen (de duetsingles met Acda en de Munnik niet meegerekend) en ook met deze zijn ze superblij!

 

We krijgen wel eens klachten van mensen dat ze de singles niet in de winkels kunnen vinden. Daarom zijn we blij om aan te kunnen kondigen dat de cd-single van “Alles Overwinnen” verkrijgbaar is bij alle Free Record Shops in Nederland en Vlaanderen en bij alle Nederlandse Media Markten. Natuurlijk kun je de single ook nog steeds online bestellen bij Bol.com en Music & Movies Drunen. Natuurlijk hoort er bij “Alles Overwinnen” ook een videoclip. De clip is opgenomen op een mooie zonnige dag op het strand en straalt een zomerse sfeer uit. Past dus perfect bij het zomerweer van deze dagen. Vanaf nu kun je de clip zo vaak zien als je wilt op YouTube. Klik hier en geniet!Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE