Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
Belgiëweldig!
30 January 2008

“Dames en heren, vandaag te gast in onze studio... De Kris en Koen Wauters van Nederland: Nick & Simon!”. Zo klonk onze eerste ontmoeting, bij een tv-optreden, met België. Kris en Koen Wauters, oftewel Clouseau verkopen jaarlijks zo’n 20 keer het sportpaleis uit. Het sportpaleis in te vergelijken met Ahoy. En als wij dan worden vergeleken met Clouseau... dat kan slechter... haha!
Dit jaar hebben we serieuze plannen om voet aan de grond te krijgen in België! En het klinkt misschien raar, maar het is heerlijk om weer helemaal van voor af aan te beginnen. Helemaal weer op nul. Overal weer jezelf voorstellen en door middel van een drie minuten durend lied een sterke indruk achter te laten. Eigenlijk verkeer ik in een hele grote flashback. Precies hetzelfde ‘parcours’ legden we namelijk twee jaar geleden in Nederland af. En nu realiseer ik me weer hoe verschrikkelijk leuk dat is!
Afgelopen zaterdag hadden we ons eerste officiële radio optreden in Vlaanderen. Het programma heette ‘Niets is zeker’, wat ons een beetje zorgen baarde, maar na ontvangst was zeker dat het een leuk bezoek zou worden. Het waren super aardige mensen en dat is hetgeen wat me nog het meest is opgevallen, iedereen is vriendelijk! Ja en dat is natuurlijk lekker werken. Vandaar ook, dat we graag vaker komen, en dat zal ook zeker gebeuren! België... tot snel!

Groeten, Simon
 Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE