Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
‘Geluksmoment’!
21 June 2013

 

Vandaag op vrijdag 21 juni is de vijfde single van het album ‘Sterker’ uitgekomen! Bestel de single 'Geluksmoment' hier: 

Muziekkopen.nl, Singlecd.nlBol.com en Muziekkopen.nl.

 

 

 

Geluksmoment is zowel fysiek als digitaal in release gegaan. Behalve Geluksmoment staan er nog twee bonustracks op de single: Wat een Nag (uit Die Suid-Afrikaanse Droom) en de cover Bridge over Troubled Water (origineel Simon & Garfunkel), die Nick & Simon ten gehore brachten op 5 mei voor de nieuwe Koning en Koningin.

 

'Wat een Nag' is de Zuid-Afrikaanse bewerking het nummer 'Wat een Nacht' (van het album Fier). Tijdens hun reis in Zuid-Afrika kwamen Nick & Simon in contact met de Zuid-Afrikaanse producer Schalk Joubert. Samen met hem en de Zuid-Afrikaanse zangeres Simangele Mashazi (Sima) namen zij 'Wat een Nag' op. Het liedje is recent als single uitgebracht in Zuid-Afrika door platenmaatschappij David Gresham Record Company. Bekijk de clip van Wat een Nag op YouTube.


GELUKSMOMENT
Nog meer leuk nieuws rondom ‘Geluksmoment’: Nick & Simon gaan de leukste geluksmomenten verzamelen in een boekje!
Het boekje 'Geluksmomenten' zal bestaan uit de mooiste en leukste geluksmomenten van... jullie, de fans van Nick & Simon! Deze verzameling wordt ook nog eens aangevuld met 50 geluksmomenten van Bekende Nederlanders.

 

Binnenkort meer nieuws over hoe jij kunt zorgen dat jouw ultieme geluksmoment een plekje krijgt in het boekje “Geluksmomenten”!Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE