Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
Blog | Simon Keizer: “New York!”
17 May 2013

Even met vakantie geweest. Een weekje naar New York doet een mens goed! Afgelopen week was de tweede keer dat ik er was. De stad staat in mijn top 5 van favoriete steden. Qua diversiteit vooral. Leuke sightseeing, mooie musea, relatief rustige parken, immense winkelstraten, fantastische restaurants en dat allemaal in overzichtelijke streets en avenues. Nu kan ik jullie natuurlijk gaan vervelen met 'the usual' vakantiefoto's, maar dat doe ik niet. Wat mij tijdens dit bezoek vooral opviel, was hoeveel BN'ers er ook toevallig deze week waren. Die foto's wil ik jullie niet ontnemen!

 

Dennis van de Ven was even vrolijk als altijd. Eigenlijk was hij heel blij even op de foto te kunnen.
Dit overhemd had hij namelijk toevallig 's middags gekocht.

 

Anita Doth (2Unlimited) is nog steeds 'huge' in de VS. Het duurde dan ook een tijdje voor ik met haar op de foto kon. Toch leuk.

 

Marc van der Linden vertelde mij dat hij na de drukke tijden rondom de troonswisseling even wilde bijtanken in New York.

Ging hem goed af, eerlijk is eerlijk!

 

Ik wist het dus helemaal niet, maar Michael van der Plas (echtgenoot van Barbie) bezit enkele penthouses rondom Central Park.

Daar gaat hij een keer of drie per jaar naar toe. Of ik dat wel even stil wilde houden...

 

En tot slot één van mijn grote helden Giovanni van Bronckhorst, die naast zijn trainersambities 

sinds kort ook in de frites-sausen zit. Ja en waar kun je dan beter gaan netwerken dan in de VS!?

Hij heeft gelijk.Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE