Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »
Lees meer..
De scheepjongens van Bontekoe titelsong door Nick & Simon
27 June 2007

Het razend populaire duo NICK & SIMON zullen de titelsong van de film DE SCHEEPSJONGENS VAN BONTEKOE componeren en zingen.
NICK & SIMON, woonachtig in Volendam, zijn sinds de release van hun eerste single “Steeds Weer” in het voorjaar van 2006 niet meer weg
te denken uit de Nederlandse hitparade.
Het lied werd grijs gedraaid en behaalde de 15e plaats in de Mega Top 100. Een album kon niet uitblijven. Inmiddels zijn hiervan meer dan
60.000 exemplaren verkocht en is het album, dat al 59 weken onafgebroken in de Mega album Top 100 staat, hard op weg naar platina.
Hun tweede hit was “De Soldaat”. Het werd een dikke top 10 hit. Met het lied“Herwinnen” met het Metropole Orkest behaalden ze de top 6.
De jury van de Harpen, de meest prestigieuze muziekprijzen in Nederland, kende hen de Zilveren Harp toe. Voor NICK & SIMON is in
korte tijd een grote droom uitgekomen.
Inmiddels staat het duo stevig in de top 10 van bestverkopende Nederlandse artiesten. Met voor dit jaar ruim 430 optredens en 600.000 bezoekers zitten ze in een sneltrein waar ze volop van genieten. Volgend jaar starten ze hun eigen theatertour langs 25 grote theaters. Maar dit najaar verschijnt eerst hun langverwachte tweede album. Inclusief de titelsong van de film DE SCHEEPSJONGENS VAN BONTEKOE.
Check ook de site
http://www.descheepsjongensvanbontekoe.nl/
 Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE