Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »
Lees meer..
Geluksgetal
26 November 2007

Het getal 16 was altijd mijn geluksgetal. Zestien omdat ik op 16 mei jarig ben en dat hoor je vaak bij mensen dat dat dan ook meteen het geluksgetal is. Maar ja... waarom verder eigenlijk 16 dacht later. Ik had meer iets met 13. Woonde al mijn leven lang op dat huisnummer en sinds kort rij ik ook in een auto met 13 in het nummerbord. Verder zijn Annemarie en ik op vrijdag de 13e gaan samenwonen. En laatst traden we op in het casino en legde ik 5 euro op nummer 13... je raadt het al: 13 viel! Dus mijn geluksgetal werd omgedoopt van 16 naar 13.
Maar het mooiste getal blijkt toch nummer 1 te zijn!! Afgelopen vrijdag hoorden we na een week lang in de zenuwen te hebben gezeten dat ‘Pak maar m’n hand’ van niets op nummer 1 in de top 100 terecht is gekomen!

Het zit een beetje in de aard van het beestje om overal de beste mee te willen zijn. Nummer 2 betekent eerste verliezer. Het is een beetje Volendam- eigen. Een voorbeeld daarvan is ook nu een ‘nieuwe’ band uit Volendam genaamd Blue Velvet. Zij dingen mee naar ‘Meest getalenteerde Band van Noord-Holland’. Ik heb ze een paar keer zien spelen en het leuke is, het IS ook de meest getalenteerde band van Noord-Holland! Als je het met mij eens bent kun je stemmen via http://www.nhpop.nl Bij ‘stem tot 1 dec’ links boven!

Maar goed, we dwalen af. Voor de single ‘Pak maar m’n hand’ zijn al 3 andere singles van ons in de top10 gekomen maar nu pas merk je wat een nummer 1 hit met zich mee brengt. Alles gaat in een stroomversnelling. Vrijdag zag er als volgt uit: Nick had ’s ochtends een interview met ‘Evers staat op’. Om half 2 een telefonisch interview. Om 2 uur in de studio een leader inzingen voor de Tros. Om kwart over 2 een item draaien voor ’s avonds voor EditieNL. Om 4 uur een signeersessie bij de Free in Utrecht. Om 6 uur een item draaien in Hilversum voor Shownieuws. Eenmaal in Hilversum meteen door naar RTL Boulevard om live in de uitzending mee te presenteren. Meteen daarna reden we naar Den Bosch voor een optreden voor 10000 mensen in de Brabanthallen, om tot slot naar Landgraaf te rijden voor een optreden voor 7500 mensen op het MegaPiraten Festijn aldaar. De hele dag hadden we daardoor niet eens tijd om te eten. Van Landgraaf terug naar huis was nog even het toetje van 240 kilometer. Wietse ook weer blij...

Zaterdag was niet bepaald een dag om uit te rusten. We hadden maarliefst 5 optredens. De eerste 2 in Amsterdam. De 3e in Breda, toen naar Wehl en als laatste om 1 uur ’s nachts in Gieten.
Zondag, gisteren dus, waren we te gast bij Carlo en Irene in het programma Life&Cooking, maar ook daar zaten we niet rustig omdat we meteen daarna door reden naar Dordrecht voor een supergezellig optreden in de buitenlucht! Ijskoud maar dat mocht de pret niet drukken. Om 21.20 uur begon de eerste aflevering van onze soap op Nederland 3, wat vanaf nu elke zondag te zien zal zijn. In dat half uur kreeg ik 14 smsjes, allemaal positief, dus ik was ook weer blij.
Vandaag zaten we bij Jensen en daarna was er eindelijk tijd om adem te halen. Morgen lekker vrij... WEEKEND! Even tijd om alles op een rijtje te zetten en om proberen te genieten van wat er allemaal is gebeurd.

Groeten, Simon
 Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE