Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
Goud voor Nick en Simon
19 January 2007

Nog maar acht maanden geleden stonden ze op dezelfde plek toen hun eerste album ten doop werd gehouden. Toen was er beduidend minder publiek. Ditmaal was restaurant Old Dutch afgeladen met fotografen en persmuskieten toen Nick en Simon voor hun eerste album een gouden plaat in ontvangst namen. 

Jan Keizer van BZN, die druk bezig is met de afscheidstournee van de bekende formatie, reikte de plaat uit en gaf daarmee eigenlijk het stokje over aan de jeugd.Van alle uitreikingen van gouden platen van BZN herinnerde Jan zich alleen de eerste. Daarom beschouwde hij het als een grote eer dat juist hij deze plaat aan de jonge zangers mocht overhandigen. Jan roemde Nick en Simon om het feit dat ze hun eigen liedjes schrijven en gelijk al een heel eigen sound hebben opgebouwd. Nick en Simon namen vervolgens zelf het heft in handen door op hun beurt hun eigen gouden plaat uit te reiken aan de mensen die het allemaal mogelijk hebben gemaakt: de medewerkers van de platenmaatschappij, de producers en de managers.
Met meer dan driehonderd optredens in de agenda gaan de jongens een ontzettend druk jaar tegemoet.Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE