Updates


08 oktober 2018 Mum Van Tijd: Mini-docu

De gloednieuwe single “Mum Van Tijd” is in release gegaan, een nummer met een bijzondere ontstaansgeschiedenis: het werd grotendeels geschreven tijdens een sessie in Papendal. In deze inspirerende topsportomgeving ontstond de melodie waarna op weg naar huis door Simon Keizer een thema voor een tekst werd aangebracht. De track werd geproduceerd door Gordon Groothedde en is vanaf nu te vinden op alle streaming- en download-platforms. Bij de oude 6-vwo-klas van Nick en Simon leefde al een tijd het idee voor een reünie, waar maar steeds de tijd voor ontbrak vanwege de drukke levens en carrières van de diverse oud-klasgenoten. Met dat in het achterhoofd ontstond “Mum Van Tijd”. 

De reünie kwam er vervolgens in recordtijd waarbij na lange tijd eindelijk weer werd bijgepraat en oude herinneringen van de tijd aan het Volendamse Don Boscocollege werden opgehaald. Als verrassing kwam die bewuste avond voormalig leerkracht en huidige rector van de school Jaap Braakman hen vergezellen tijdens de eerste live uitvoering van het nummer. Dit resulteerde ook in de bijbehorende videoclip.

Mum Van Tijd: mini-docu
Het hele proces van het ontstaan van “Mum Van Tijd” werd grotendeels op beeld vastgelegd als mini-docu en zal de komende weken via de website www.ditisnickensimon.nl met de fans worden gedeeld. De eerste aflevering is deze ochtend gepubliceerd. 
 .
Op 20 en 21 april 2019 staan Nick & Simon voor het eerst in hun carrière in de Amsterdamse Ziggo Dome. Voor 20 april zijn nog kaarten verkrijgbaar via www.ntk.nl.

Gerelateerd nieuws