Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
NICK & SIMON BRENGEN ‘ZING!’ UIT MET JAYH
01 September 2017

Nick & Simon hebben vandaag twee nieuwe nummers uitgebracht: Zing! (feat. Jayh) en Proosten Op de Doden. Beide songs zullen ook verschijnen op het nieuwe album Aangenaam dat op 22 september uitkomt. Pre-save of pre-order het album hier. Volg nu ook de playlist 'This is' op Spotify voor jouw favoriete nummers van de mannen. 
 

De officiële single Zing! bevat een samenwerking met zanger Jayh en is geproduceerd door niemand minder dan hit producer Jack $hirak (o.a. Lil Kleine, Ronnie Flex). De videoclip die voor de track is geschoten is geregisseerd door Paperclips Media (o.a. Broederliefde, Ali B, Jayh) en zal op 8 september worden gelanceerd op het YouTube-kanaal van Nick & Simon.

 

Voor dit kanaal zijn de twee heren sinds april dit jaar fanatiek aan de slag gegaan met het posten van vlogs en de serie Hit The Next Level waarvoor ze samen met een bekende Nederlander mash-ups gingen maken van bekende hits. Aanstaande zondag 3 september lanceert Nick zijn eerste gitaar tutorial waarbij hij de kijker stap voor stap uitlegt hoe je bekende popsongs op de gitaar kunt naspelen. Deze gitaar tutorials verschijnen elke zondag om 11:00 uur.
 

Het album Aangenaam verschijnt in drie verschillende versies: een standaard versie met 10 tracks, een deluxe editie met 15 tracks en een doorzichtig vinyl met 10 tracks.

Op 11 oktober gaat de gelijknamige theatertour van start die in totaal 57 voorstellingen in 55 verschillende theaters en schouwburgen door heel Nederland telt. Kaarten zijn beschikbaar via NTK.nl.


Tracklisting 'Aangenaam':  

1.  De Dag En De Nacht

2.  Gek Van Geluk

3.  Ondersteboven

4.  Zing! (Feat. Jayh)

5.  Het Is Mooi

6.  Welkom

7.  Leg Me Uit Wat Liefde Is
8.  Proosten Op De Doden

9.  Minder Van Meer

10. Aangenaam

------------

11. De Dromer In Mij

12. Blijf Overeind

13. Zing! (originele versie)

14. Ondersteboven (akoestisch) 

15. De Dromer In Mij (akoestisch)Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE