Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
Eigen versie van de klassieker: Mia
23 July 2014

Nick & Simon hebben speciaal voor hun Vlaamse fans een eigen versie opgenomen van de Gorki klassieker "Mia". Je kan de single "Mia" hier downloaden op Itunes.

„Op 5 september brengen we hier in Vlaanderen de verzamelaar van onze grootste hits uit: "Herinneringen Aan Vlaanderen (Het Beste Van)". Als extra en speciaal voor onze Vlaamse fans hebben we een eigen versie opgenomen van ‚Mia', een liedje uit 1992 dat in Vlaanderen uitgegroeid is tot een absolute klassieker", zegt Nick Schilder. 

Na Milow en Kate Ryan is het de allereerste keer dat Nederlandse artiesten kiezen voor "Mia". „In onze versie die wij hebben opgenomen hebben we vooral geprobeerd om er een mooi tweestemmig verhaal van te maken. Wij zijn heel erg tevreden van het resultaat, omdat we er toch onze eigen touch aan hebben kunnen geven, samen met onze producer Gordon Groothedde", aldus Simon Keizer.

 Speciaal dus voor de Vlaamse fans brengen Nick & Simon op 5 september de unieke verzamelaar "Herinneringen Aan Vlaanderen (Het Beste Van)" uit waarop "Mia" terug te vinden zal zijn. De single is digitaal in Vlaanderen beschikbaar vanaf 21 juli. Op zondag 21 september staan Nick & Simon in de Lotto Arena in Antwerpen, waar ze met hun band hun allergrootste hits zullen spelen. Wie tickets wil, kan deze reserveren via Teleticketservice.com of op 070/345.345 (Max. €0,30/Min).

Bekijk hier de beelden van de mannen bij Vlaanderen Muziekland. Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE