Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
Music Mash-Up op het YouTube-kanaal
17 July 2017

Nick & Simon dagen gastartiesten uit voor een Music Mash-Up op hun YouTube-kanaal. 'Hit The Next Level' is een reeks van vier muzikale mash-ups die de mannen telkens samen met een andere gastartiest maken. De mash-ups verschijnen tweewekelijks op zaterdagochtend om 11.00 uur op het YouTube-kanaal van Nick & Simon. Je kunt jezelf hier gratis abonneren op het kanaal! 

Nick & Simon gaan om de week in de Wisseloord Studio’s de challenge aan met een gastartiest. De mash-up komt tot stand door een melodie van een bekende hit te gebruiken en hier zoveel mogelijk andere hits over heen te zingen. De mannen en de gastartiest hebben echter vooraf geen idee met welke bekende melodie zij moeten werken en tussen welke bekende songteksten zij mogen kiezen (denk aan songteksten van Coldplay, Sia en Rihanna). Na de druk op de rode knop wordt duidelijk op welke melodie ze zullen moeten zingen. Meteen daarna krijgen zij de opdracht om een aantal songteksten te verdelen en hebben ze kort de tijd om de mash-up te oefenen.

 Uiteindelijk performen Nick & Simon en de gastartiest live de volledige mash-up. Elke mash-up gaat gepaard met steeds meer songteksten van grote hits, om het zo uitdagend mogelijk te maken! Aan het einde van elke aflevering daagt de gastartiest een andere artiest uit om ook mee te doen met Hit The Next Level. Alle liedjes die gezongen worden tijdens de mash-up zijn terug te luisteren in de playlist van Nick & Simon.

 

De eerste gastartiest is Bibi Breijman. Zij won onlangs het televisieprogramma ‘It Takes Two’ samen met Waylon en is een succesvolle YouTube vlogger met meer dan 183.000 subscribers op haar YouTube-kanaal. Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE