Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
Pak maar je kans, met Pak maar m’n hand
19 October 2007

Even waande ik me in de VOC-tijd. Ver voor de tijd van telefonie en computers. De tijd van gevaarlijke reizen naar het Oosten. Een tijd waarin het nog maar de vraag was of, als je ’s morgens de zee op ging, er later nog een weerzien zou zijn. Een tijd van handel, van eigen boontjes doppen om het hoofd boven water te houden. Een tijd zonder cd’s, TMF-awards nominatie, zilveren harpen, gouden of platina platen. Nee... een tijd van noeste arbeid, pure werklust en inzet.
Langzaam wist ik het zeker... het moest met een tijdmachine zijn gebeurd! Ik was in de 16e eeuw beland! Compleet met kleding, oude volkse spelletjes en zelfs het taalgebruik was in een klap veranderd. Een gevoel van paniek vermengd met verbazing overviel me..
Tot ik op mijn schouder werd geklopt... De mevrouw van de visagie dikte mijn stoppelbaardje nog wat aan en rechts van me kwam een regisseur aangelopen om me te vertellen wat de bedoeling was wanneer we ‘ACTIE’ hoorden schreeuwen en van alle kanten camera’s aan kwamen zweven en rijden. Oh ja! dacht ik, we waren op de set van ‘Scheepsjongens van Bontekoe’. Opgelucht haalde ik adem en genoot met respect voor alles en iedereen die met het maken van deze film te maken had. En nog meer genoot ik van het feit dat wij de eer hadden om de titeltrack van deze film te maken.
Ik kon niet afwachten om Nederland het resultaat van de samenwerking van ‘Scheepsjongen van Bontekoe’ en Nick & Simon te laten horen. Maar nu is het dan eindelijk zover! Het resultaat is verbluffend!

Vanaf VANDAAG is de titeltrack ‘PAK MAAR M’N HAND’ als single te bestellen! Het is dit keer een heel bijzondere single te noemen omdat er ook een nummer op staat wat nog nooit te horen is geweest, namelijk de engelse versie van ‘Pak maar m’n hand’ getiteld ‘TAKE MY HAND’. Ja, je leest het goed... Nick & Simon maken voor deze film een uitstapje naar het Engelstalige! ‘Scheepjongens van Bontekoe’ zal namelijk ook in Australië in première gaan, omdat een groot gedeelte daar is opgenomen. Dit keer dus met als titeltrack ‘Take my hand’.
En er is nog meer samenwerking geweest. De makers van de film vonden het ook leuk om ons te helpen met de videoclip van ‘Pak maar m’n hand’! Een paar weken terug hebben we die van 1 uur ’s nachts tot 11 uur ’s ochtends opgenomen in Tuchinsky in Amsterdam. Vorige week hebben we het resultaat gezien... geweldig! Deze clip zal ook als bonus op de single te zien zijn. Daar bovenop zetten we ook een nog niet eerder vertoonde livetrack inclusief beeldmateriaal op de single!
Om het extra bijzonder te maken vonden wij het weer eens tijd om een thuisconcert te verloten onder iedereen die de single via onze site zal bestellen.

Dus even samengevat: als jij binnenkort in het bezit wil zijn van onze nieuwe single ‘Pak maar m’n hand’ met als unieke bonussen, het engelse ‘Take my hand’, de clip van ‘Pak maar m’n hand’ en een heel speciale livetrack. En wil je daarbij nog kans maken op een bezoek van ons bij jou thuis, waarbij we alles spelen wat jij wilt, klik dan hier! En wie weet staan Nick en ik binnenkort bij jou op de stoep!

Groeten, Simon

 Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE