Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
RELEASEN STUDIOALBUM: ‘AANGENAAM’
22 September 2017

Het nieuwe album van Nick & Simon, getiteld Aangenaam is vandaag verschenen. Aangenaam is het zevende studioalbum van Nick & Simon in elf jaar tijd en bevat onder andere de singles Zing! (feat Jayh) en Welkom. Voor het eerst maakten ze een plaat echt samen. Dat klinkt wellicht een beetje raar voor zo’n onafscheidelijk duo. Schrijven deden Nick & Simon voorheen altijd apart, omdat zij normaal verschillend te werk gaan.
 

Het album is samen met producer Gordon Groothedde tot stand gekomen. “De teksten zijn anders, veel beter eigenlijk. Heeft misschien te maken met het punt waar we staan. Vorig jaar vierden we het tienjarig jubileum, zoveel meegemaakt, terwijl de tijd toch is omgevlogen.’’, zegt Nick. Simon: “Nu pas valt mij op dat een terugkerend thema onthaasting is. Zet even de rem erop. Kijk eens waar je bent in het leven, wees er tevreden mee. Is het een kwestie van volwassen worden? Ja en nee. Sommige liedjes zijn juist heel onvolwassen – op een goeie manier, onbevangen. Ben ik blij om. Ik hoor veel creatieve vrijheid op deze plaat. Het moet niet té degelijk en verantwoord zijn.”

 

Donderdag 21 september kregen een select aantal fans de kans om het nieuwe album vóór release te beluisteren tijdens het exclusieve Spotify Fans First Event in het W Hotel in Amsterdam. 22 september zijn de heren te gast bij RTL Late Night. Vanaf komende zaterdag start de eerste van een reeks Mediamarkt instores door heel het land.
 

Het album Aangenaam verschijnt in drie verschillende versies: een standaard versie met 10 tracks, een deluxe editie met 15 tracks en een doorzichtig vinyl met 10 tracks. Meer van het album zien? Klik dan hier. De release van Aangenaam is het startsein voor een uitgebreide tournee langs 55 theaters, met de band die ook op het album speelt. Op 11 oktober gaat de theatertour van start en kaarten zijn beschikbaar via NTK.nl!


Tracklisting 'Aangenaam':

1.  De Dag En De Nacht

2.  Gek Van Geluk

3.  Ondersteboven

4.  Zing! (Feat. Jayh)

5.  Het Is Mooi

6.  Welkom

7.  Leg Me Uit Wat Liefde Is
8.  Proosten Op De Doden

9.  Minder Van Meer

10. Aangenaam

------------

11. De Dromer In Mij

12. Blijf Overeind

13. Zing! (originele versie)

14. Ondersteboven (akoestisch) 

15. De Dromer In Mij (akoestisch)
 Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE