Updates


17 januari 2023 Strandgasten

Nick, Simon en Kees nodigen Nederlandse artiesten uit in nieuw muziekprogramma Strandgasten

In het nieuwe programma nodigen Nick, Simon en Kees verschillende gasten uit om samen muziek te maken op het Hollandse strand. Zo komen bijvoorbeeld Meau, Stef Bos, Kraantje Pappie, S10, Roxeanne Hazes, Typhoon, Goldband, Hila Noorzai en Flemming langs. Daarbij mogen ingrediënten als een fijne strandtent, zand, zee, gezelligheid en een goed gesprek natuurlijk niet ontbreken. Strandgasten is vanaf 15 februari te zien bij AVROTROS op NPO 3. 

Nick, Simon en Kees nodigen in acht afleveringen een bijzondere mix aan muzikale en interessante gasten uit waarmee in steeds wisselende settings en samenstellingen muziek wordt gemaakt. In de duinen een duet achter een windscherm, in de branding bij zonsondergang, achter de piano in het zand, ‘s avonds met z’n allen samen bij het haardvuur of binnen tijdens een Hollandse onweersbui. Tussendoor genieten ze van alles wat het Hollandse strand te bieden heeft: vliegeren, surfen, yoga, jeu de boules en natuurlijk lekker eten met een bijpassend drankje. 

Nick, Simon en Kees zorgen met deze muzikale afleveringen vol inspirerende gesprekken, een gezonde dosis humor en gezelligheid alvast voor zomerse sferen. In de eerste aflevering zijn Kraantje Pappie, S10 en Roxeanne Hazes te gast. 

Vanaf 15 februari is Strandgasten te zien om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 

Gerelateerd nieuws