Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
100% NL Awards 2016
21 November 2016

Vandaag zijn de genomineerden voor de 100% NL Awards 2016 bekend gemaakt. Dit jaar staan er verrassend veel nieuwe namen op de longlist, die langer is dan ooit. Tijdens de achtste editie van de 100% NL Awards worden de Nederlandse artiesten weer beloond voor hun bijdrage aan ‘De Muziek van Nederland’ van het afgelopen jaar. De publieksprijs voor Nederlandse popmuziek wordt uitgereikt in 7 categorieën: ‘Zanger, Zangeres en Band van het Jaar’, ‘Album van het Jaar’, ‘Hit van het Jaar’ en ‘Doorbraak van het Jaar’.

 

Station Director Ronald Sebök: “2016 was een topjaar voor de Nederlandse popmuziek. De achtste editie wordt dan ook groter dan ooit tevoren met als start een fraaie longlist. Voor de artiest is het winnen van een 100% NL Award een bekroning en een compliment van onze luisteraars voor wat ze dat jaar hebben gedaan. Ik heb nu al zin in de awardshow, de radio-uitzending en de afterparty.”

 

Vanaf 19:00 uur vandaag tot en met donderdag 31 december 2016 kan er op de genomineerden worden gestemd via de website 100% NL via 100p.nl. In de tweede week van januari wordt duidelijk welke finalisten per categorie met elkaar de strijd aan gaan om de 100% NL Awards. Dan zal ook de winnaar van ‘Muziekmoment van het Jaar’ bekend worden gemaakt.

 

De 100% NL Oeuvre Award werd traditiegetrouw eerder dit jaar al uitgereikt. Nick & Simon ontvingen deze prijs in september uit handen van Winston Gerschtanowitz. Het zangduo viert dit jaar hun 10-jarig jubileum. Maar dit jaar zijn Nick & Simon hiernaast ook genomineerd voor  'Zanger van het Jaar' én voor 'Album van het Jaar' met 'Live in Paradiso'!

 

Stem hier op Nick & Simon! 

 

Tickets:

De 100% NL Awards 2016 worden mogelijk gemaakt door Fleurop en zullen op dinsdag 7 februari 2017 aan de winnaars worden uitgereikt tijdens een feestelijke awardshow in A9Studios in Uitgeest. Dit jaar is het voor het eerst mogelijk om aanwezig te zijn bij de uitreiking van de 100% NL Awards. Kaarten kosten € 15,- excl. servicekosten en zijn te koop via 100p.nl.Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE