Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
Blog | Simon Keizer: “Bevrijdingsdag!”
06 May 2013

De afgelopen periode stond voor ons in het teken van 5 mei: Bevrijdingsdag. Vorig jaar waren Nick en ik al 'Ambassadeurs van de Vrijheid' geweest. We mochten toen op 4 bevrijdingsfestivals verspreid door het hele land optreden. Per helikopter werden we toen verplaatst. Achteraf gezien was het één van de hoogtepunten van 2012 (letterlijk ook).

 

Dit jaar werden we door het Nationaal Comité 4 en 5 mei benaderd of we één van de solisten tijdens het 5 mei-concert wilden zijn. Dit concert wordt elk jaar georganiseerd voor het Koninklijk Huis op de Amstel. Dit jaar was het natuurlijk extra bijzonder doordat we 5 dagen ervoor een nieuwe Koning en Koningin kregen! Hen mochten we vooraf ook even ontmoeten, wat het geheel nog extra bijzonder maakte. Samen met Maria Fiselier, de Marinierskapel, het Brabant Koor, de Tamboers en Pijpers en de dansgroep van Lucia Marthas brachten we een show die voor mij nu al de boeken in gaat als één van de hoogtepunten van 2013!

 

 

In Rotterdam werd vooraf 3 keer gezamenlijk gerepeteerd. Aangezien ik de fotograaf ben, ben ik niet zichtbaar.

 

En uiteraard op 5 mei zelf was er nog een uitgebreide repetitie!

 

Vanwege onze rol op 5 mei mochten we voor de Metro van 3 mei gasthoofdredacteuren zijn!

 

Nét voor showtime, samen met onze bandleider Marcel en backings Lesley en Kelly.

 

Tja, en dan maken de mensen op 'rij 1' het allemaal wel heel bijzonder...

 Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE