Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
Deel jouw geluksmoment!
31 May 2013

Deel jouw ultieme geluksmoment met Nick & Simon! Voor de clip van de nieuwe single  ‘Geluksmoment’ zijn we op zoek naar geluksmomenten van fans. Vind je het leuk om jouw geluksmoment terug te zien in deze clip? Stuur dan de link(!) van een kort filmpje naar [email protected] met jouw geluksmoment. En wie weet zie jij jouw geluksmoment straks terug in de clip van ‘Geluksmoment’.

 

Let op: om te voorkomen dat de mailbox meteen vol loopt, is het niet de bedoeling dat je een compleet filmpje meestuurt! Stuur dus een link naar het bewuste filmpje (op YouTube of Vimeo). Vermeld in de mail duidelijk je naam en contactgegevens zodat wij je kunnen bereiken als jouw filmpje wordt geselecteerd voor de clip. 

 

Je kan ook jouw geluksmoment delen met Nick & Simon via social media! Deel de link van je filmpje middels Twitter met de hashtag #Geluksmoment of plaats de link op hun Facebook-pagina. Tot 15 juni kun je de link van jouw geluksmoment-filmpje mailen!

 

Je kunt de single 'Geluksmoment' nu alvast bestellen en bij de releasedatum in de bus ontvangen: ga naar Muziekkopen.nl of SingleCD.nl.Tags: Geen tags


 

PLAATS EEN REACTIE