Om u beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Als u verder gaat op onze website gaan we ervan uit dat u dat goed vindt. Meer weten? Lees dan ons cookiebeleid.

Akkoord »  
Lees meer..
JOHN DAHLBÄCK FEAT. WON’T BACK AWAY’
23 November 2016

DJ JOHN DAHLBÄCK WERKT SAMEN MET NICK & SIMON AAN EERSTE ELEKTRONISCHE PLAAT VOOR HET VOLENDAMSE DUO:
‘WON’T BACK AWAY’.

 

Samen met DJ John Dahlbäck hebben Nick & Simon vandaag voor de allereerste keer in hun glansrijke carrière een elektronische plaat uitgebracht. ‘Won’t Back Away’ is een bijzondere samenwerking met de Zweedse dj en producer John Dahlbäck en is uitgebracht bij de Amsterdamse platenmaatschappij Armada Music.
 
De ontmoeting tussen Nick & Simon en John Dahlbäck stond vooraf allesbehalve op de planning. De Nederlandse zangers trokken door Scandinavië en stapten een club binnen op het moment dat de Zweedse dj en producer daar zijn kunsten vertoonde. Vervolgens doken de drie heren samen de studio in, met ‘Won’t Back Away’ als adembenemend eindresultaat en eerste wereldwijde release van Nick & Simon.
 
Een nieuwe single is niet het enige dat uit de ontmoeting is voortgevloeid. De samenwerking beviel zo goed dat John Dahlbäck volgende maand te gast zal zijn bij de vier shows van Nick & Simon op 16, 17 (2x) en 18 december in Ahoy in verband met hun 10-jarig jubileum. Voor de eerste show op 16 december zijn hier nog beperkt kaarten beschikbaar. 

Luister naar John Dahlbäck feat. Nick & Simon – Won’t Back Away Tags: nick & simon, won't back away, john dahlbäck,


GERELATEERD NIEUWS 

PLAATS EEN REACTIE